Cum să alegeți catargul potrivit companiei Voastre?

Este adevărat că toate catargele noastre oferă o soluție stabilă și sigură pentru un steag publicitar sau un drapel național, dar dacă doriți să aflați care sunt diferențele dintre modele și prețuri, citiți mai departe.

Când alegeți un catarg, țineți cont de următoarele aspecte:

 

La ce doriți să faceți publicitate?

Ce va fi pe steag? Ce mesaj doriți să transmiteți pe steag?

Dacă doriți să promovați un brand, o denumire de companie, o denumire de produs, un slogan, un mesaj oarecare, atunci este nevoie de un catarg ce ține steagul întins în continuu … și dacă bate vântul și dacă nu.

Pentru o bună vizibilitate a steagului, din orice direcție posibilă (360grade) mai este nevoie de o soluție ce îi permite steagului să poate urmări direcția vântului.

Cea mai bună soluție pentru o vizibilitate perfectă a steagului, din toate punctele de vedere (timp și unghi), este un braț rotativ montat pe catarg.

Când nu este nevoie de comunicarea unui brand pe steag, de exemplu dacă se dorește a se afișa un drapel național, atunci nu este neapărat nevoie de acest braț rotativ. Este de ajuns un model clasic de catarg.

Este adevărat că un steag atunci e complet vizibil când bate vântul, dar un drapel național se „înțelege” și dacă nu este întins în totalitate.

Cu toate că pentru drapelele naționale recomandăm să folosiți modelul clasic de catarg, însă nici aceasta nu este o regulă strictă. De exemplu dacă folosiți combinat, steaguri publicitare și drapele naționale, atunci este mai plăcut vizual ca toate catargele să fie de același model, adică cu braț rotativ.

 

Cum se poate schimba steagul?

Steagul este expus la toate condițiile meteorologice. Din această cauză se recomandă a se schimba odată la 6 luni.

Schimbarea steagului se face prin simpla coborâre, apoi urcare a steagului cu un şnur.

Șnurul poate fi pus la exteriorul sau în interiorul catargului.

Când șnurul este legat la exterior, la înălțimea omului, oricine poate avea acces la el. În acest caz, catargul este recomandat să fie pus într-un spațiu privat, închis, unde are acces numai o persoană autorizată, altfel steagul este în pericol de vandalizare.

La varianta cu șnur interior catargul dispune de o ușă mică cu cheie, la care are acces numai o persoană autorizată.

Soluția cea mai comodă pentru schimbarea steagului, este utilizarea unei manivele, cu ajutorul căreia steagul se schimbă foarte ușor.

La catargele cu braț rotativ, există o variantă mai economică, fără șnur: catarg cu structură rabatabilă. Astfel steagul se poate schimba prin rabatarea întregului catarg până jos la pământ. Pentru a putea rabata catargul, este nevoie de suficient spațiu la sol conform mărimii catargului (ex. 6m, 7m, 8m).

 

Unde va fi catargul? Cine poate avea acces la el?

Dacă este instalat într-un spațiu închis, îngrădit, atunci se poate folosi un catarg ce are șnurul la exterior.

Dacă catargul este instalat într-o zonă publică de acces, atunci trebuie să se evite ca o persoană neautorizată să acceseze sistemul de schimbare a steagului. Pentru a rezolva problema accesului neautorizat se recomandă ca la catargele clasice  să se folosească modelele cu șnurul la interior sau cu manivelă.

La toate modelele din gama catargelor cu braț rotativ, problema accesului neautorizat este rezolvat.

 

Modele catarge (în ordinea crescătoare a prețului)

Catarge clasice:

Catarge cu braț rotativ:

Toate modelele de catarge la care facem referire mai sus, sunt disponibile în magazinul nostru online, accesând categoria: Catarge