Despre noi

Salut, sunt Adrian,

Cu o expertiza in productia materialelor publicitare, de peste 14 ani, in 2015 am hotarat sa pornesc propria afacere nascuta sub numele de Mediabank. Am reusit in 2015-2016 sa tehnologizam atelierul, astfel incat marea parte a productiei sa fie executata in-house adica de catre noi.

In 2015-2016 pornind cu o echipa timida de 3 persoane am ajuns in 2020 sa fim o echipa puternica de 7 persoane. Fiecare membru al echipei are un bagaj bine cladit de know how. Impreuna reusim sa dam viata si forma proiectelor clientilor nostri, incepand de la consilierea clientului, proiectare, analiza de productie, analiza de montaj, productie, ambalare, transport si montaj, in timpul si termenul stabilit impreuna cu clientul.

Pe parcursul acestor 5 ani am reusit sa dezvoltam portofoliul de produse necesare clientilor nostri pentru a se face vizibili in piata.

Anul 2020 marcheaza 2 proiecte noi, proiecte ce sau creionat inca de la infiintarea companiei, mai exact:
– sa crestem spatiul de productie pe masura cresterii portofoliului de clienti
– sa diversificam numarul de produse si sa le facem cat mai accesbile clientilor din Romania si din Europa.

Astfel 2020 Februarie ne prinde in noul atelier cu o suprafata de peste 400mp.

Luna Februarie marcheaza si lansarea magazinului online mediabank.ro. Scopul magazinului online este de a informa clientul asupra tipurilor de produse, unde si cand sa le foloseasca, cat si de a facilita cumpararea produselor.

Magazinul online se adreseaza antreprenorilor, managerilor de marketing, managerilor de proiect si persoanelor de decizie cu functii de intraprenori.

Produsele comercializate pe site se pot folosi la:
– deschiderea unei companii,
– deschiderea unui lant de magazine,
– solutii de vizibilitate la raft,
– mix de marketing,
– lansare de produs,

Va recomandam sa va inscrieti la Newsletterul nostru pentru a fi la curent cu lansarea de noi produse. Suntem intr-o continua dezvoltare de solutii si produse menite sa va faca business-ul cunoscut.

Sunt Adrian si va urez atat Succese Planuite cat si Succese Nebanuite.